Annons:

  • Knutsson: Man blir mäkta imponerad av studenterna

    Fritidsledaren Peter Knutsson är imponerad av de källsorterande studenterna. Foto: Simon Henriksson

  • Knutsson: Man blir mäkta imponerad av studenterna

    Mitt i festerna har studenterna börjat sopsortera. Foto: Peter Knutsson

Knutsson: Man blir mäkta imponerad av studenterna

Nu har jag avklarat tredje passet denna vecka under studentveckan då jag och mina kollegor är ute och håller oss i närheten av studenternas festligheter.

Annons:

Vi finns i närheten för att hålla koll så att alla mår bra och att ingenting dumt händer. Studenterna själva informerar oss om vart de ska vara för de vill att vi ska vara i närheten. Vi är inte några poliser utan bara fritidsledare som vill våra ungdomars bästa.  

Det är trevliga kvällar och det har även detta år gått väldigt lugnt till trots mycket festande. Det råder bra stämning och alla är glada precis som det ska vara. Detta är fjärde året jag gör detta i Vimmerby och varje år har det varit typ likadant.

Blir mäkta imponerad

Men en sak som sticker ut detta år är att varje gång de har lämnat platserna där de har suttit och roar sig så har de börjat samla ihop allt skräp efter sig och till och med källsorterat sina sopor. Det är helt fantastiskt att se och man blir mäktigt imponerad av dem.    

Jag kände bara att detta borde uppmärksammas och med detta vill jag tacka alla studenterna som vi har träffat dessa dagar och jag hoppas de två kommande dagarna blir helt fantastiska för er.  

Lycka till i framtiden och fortsätt vara så bra som ni har visat dessa nätter.

Peter Knutsson

Fritidsledare på Fabriken 

Annons:

Gästskribent

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt