Annons:

Debatt: Det går bra nu – alla lägenheter är uthyrda

Jens Stenman gläder sig åt utvecklingen i Nygård i Locknevi. Foto: Jakob Karlsson

Debatt: Det går bra nu – alla lägenheter är uthyrda

Kikar in på Vimarhems sida för att se hur det går med uthyrningen av lägenheter i Locknevi.
För någon vecka sedan fanns två lediga. Idag finns inte längre någon ledig.

Annons:

Det kan bara betyda att de alla är uthyrda. Så svårt var det att få dem bebodda när man väl bestämde sig för att skylta med dem på sin hemsida.

Innan dess fick vi höra att ”det var svårt att hyra ut lägenheter i Locknevi”. Tro det, om man inte ens försöker …Tack och lov finns det många goda krafter som tyckte att man skulle försöka!

Fler inflyttade till kommunen ger större skatteintäkter för oss alla. Rör det sig om internflyttar inom kommunen ger det lediga lägenheter, exempelvis inne i stan, för andra att flytta in. Positiva effekter det också!

Hälsar alla varmt välkomna

Det är också fler som flyttat till Locknevi den senaste månaden. Ytterligare en lägenhet som ägs och hyrs ut privat har fått invånare och två hus har fått nya ägare och permanent boende. Vi hälsar er alla varmt välkomna!

Nu hoppas jag vi kan sätta oss ned och hitta kreativa lösningar även för den stora byggnaden på Nygård i Locknevi med fyra lägenheter och stora gemensamhetsutrymmen i. Jag är säker på att det finns många alternativa och bra lösningar som vi kan pröva!

Det går bra nu. Och det som är bra för Locknevi är bra för hela kommunen!

Jens af Ekenstam Stenman

Annons:

Gästskribent

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt