Annons:

Företagare: Vi blir ständigt motarbetade av kommunen

Företagaren Freddy Omme är besviken på kommunen. Foto: Jakob Karlsson

Företagare: Vi blir ständigt motarbetade av kommunen

Jag brukar oftast försöka vara positiv och tänka framåt och inte låta något påverka mitt mål eller mitt företag.

Annons:

Dock måste jag gnälla lite här nu känner jag bara för att informera er andra i denna lilla Vimmerby kommun hur pinsamt dåligt den styrs. 

Själv är jag alltid mån om det lokala, handlar så mycket jag kan av de jag använder lokalt och stödjer gärna andra småföretagare då jag vet hur mycket just vi småföretagare sliter.

Då tycker man ju också att när man bor i en så liten kommun som Vimmerby att kommunen borde vilja gynna de lokala företagen och den lokala tillväxten. Men så är absolut inte fallet i denna kommun tyvärr.
Här blir man motarbetad gång på gång. Och antalet konservativa människor inom kommunen är rent ut sagt skrämmande. Tiden går FRAMÅT inte bakåt.

Jag vill bara tala om att jag själv lagt enormt många timmar med pappersjobb o kämpat mot just Vimmerby kommun. Timmar som kostar stora pengar för oss. Kommunen tar dessutom betalt närmare tusen kronor per timme varje gång vi pratar med dem. En avgift som inte går att komma undan.

Allra nu senast handlar det om ett mål som fick gå till Tingsrätten i Kalmar. Där fick vi Polis, åklagarmyndigheten och även EFSA (European Food Safety Authority) på VÅR sida och ändå ska kommunen alltså besluta emot oss och ta bort produkter som vi inte kan få ersättning för och ta bort försäljning på populära produkter. 

Deras enda uppgift verkar alltså vara att få oss att förlora en massa pengar och motarbeta oss på alla plan.

Då man som småföretagare varken har tid eller resurser att driva sådana här tråkiga ärenden gång på gång så tröttnar man och försöker jobba vidare. Man orkar inte helt enkelt att bli så enormt motarbetad även att vi får rätt och HAR RÄTT!

Jag skäms över att bo i denna ogynnsamma kommun. Bli ej förvånad över om jag flyttar bolaget och all vår verksamhet till en annan kommun. Till en kommun som främjar nytänk och företagande och personer som vill FRAMÅT i livet. 

Freddy Omme 

Muskelbygget

Annons:

Gästskribent

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt