Annons:

TVÅ GRIPNA EFTER INBROTT PÅ FILMBYN SMÅLAND

Tidigt på tisdagsmorgonen greps två män för inbrott på Filmbyn Småland i Mariannelund. Det är inte känt vad männen har stulit.
De ska även ha kört på en polisbil när de försökte fly från rättsväsendet.

Annons:

Det var vid 04.21 på tisdagsmorgonen som flera polispatruller larmades till Filmbyn Småland i Mariannelund efter att ett vaktbolag sett obehöriga personer befinna sig inne på området. Ett fordon med släp lämnade platsen. 

En dryg halvtimme senare greps två personer i närheten av bilen. De båda gripna är män och i 45- respektive 55-årsåldern. 

Polisen använde polishund för att söka efter de misstänkta gärningspersonerna under morgonens ingripande och en av männen skadades av en polishunds bett. Polisen kallade ambulans till platsen för att mannen skulle få sina skador omsedda. 

Körde på polisbil

När de två misstänkta försökte fly från platsen ska de också ha kört på en polisbil. Polisbilen fick plåtskador och behövde bärgas från platsen, men det är inte känt att någon polis blev skadad. 

Polisen har tagit ett antal föremål i beslag för spårsäkring. Polisen har spärrat av delar av brottsplatsen och en teknisk undersökning genomförs under morgonen och förmiddagen. 

Männen är misstänkta för stöld initialt, men fler brottsmisstankar kan tillkomma. Ärendet är överlämnat till åklagare som ansvarar för den fortsatta utredningen.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt