Annons:

Kvinna utsatt för sexuellt ofredande – jagades av pojkar under simturen

En kvinna i 40-årsåldern blev utsatt för ett sexuellt ofredande i Nossen under lördagskvällen. Foto: Jakob Karlsson

Kvinna utsatt för sexuellt ofredande – jagades av pojkar under simturen

I lördags kväll blev en kvinna i 40-årsåldern utsatt för ett sexuellt ofredanden vid Nossen. Kvinnan blev förföljd av två pojkar under sin simtur – och tagen på rumpan när hon steg upp ur vattnet. Polisen har beslutat sig för att inte inleda någon förundersökning.

Annons:

Händelsen inträffade vid 18-tiden under lördagskvällen. Enligt anmälan ska kvinnan ha känt sig trängd och förföljd av de två pojkarna under sin simtur i vattnet.

När kvinnan sedan steg upp ur vattnet tog en av pojkarna henne på rumpan. Pojkarna ska ha varit mellan 16-18 år, mörkhåriga och talade ett främmande språk med varandra. När de kom upp ur vattnet blev de konfronterade av flera personer, men pojkarna lyckades försvinna i en utländskregistrerad bil.

"Har inte så mycket att gå på"

Polisen har ingen misstänkt och kommer inte att inleda någon förundersökning.

– Någon förundersökning kommer inte inledas eftersom man inte har pojkarnas identitet. Pojkarna lämnade i en bil som är registrerad utomlands och det gör det ännu svårare, säger Susanne Hafström vid Polisen i Västervik.

Men det måste finnas en del vittnesuppgifter?

– Det vet jag inte. Polisen som tagit upp anmälan har pratat med kvinnan och fattat beslut om att inte inleda någon förundersökning. Vi har inte så mycket att gå på och det som finns är inte tillräckligt. 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt