Annons:

Ung man blottade sig för vakt – utvisas från landet

En ung man döms till fängelse och utvisning efter att ha begått en rad brott i länet. Efter att ha åkt dit för snatteri blottade sig mannen för en kvinnlig ordningsvakt – två gånger om. Mannen drog ned kalsongerna och undrade om vakten behövde kvitto på hans könsorgan.

Annons:

Mannen döms för två fall av snatteri, narkotikabrott, fem stölder, olaga intrång, fyra fall av ringa stöld och sexuellt ofredande. Straffet blir fem månader i fängelse och utvisning i fem år.

Mannen har stulit och snattat en mängd prylar i olika butiker i Kalmar. Mannen har erkänt de flesta gärningarna, men förnekat det sexuella ofredandet som är det brott som sticker ut i domen.

Drog ned kalsongerna

Mannen utförde ett snatteri i en butik i Kalmar när han upptäcktes av en kvinnlig väktare. När vakten skulle visitera mannen vägrade han först. När kvinnan för andra gången sa att hon skulle visitera mannen tog han av sig alla kläder och gav dem till vakten.

Kvinnan hittade en spritflaska bland kläderna och frågade efter kvittot. Då drog mannen ned kalsongerna och frågade vakten om hon trodde att han ”hade kvitto på denna också”. Mannen gjorde om proceduren ännu en gång.

I den delen av domen går tingsrätten på vaktens linje och dömer mannen för sexuellt ofredande. 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt