Annons:

Attackerades på krogen – fick flaska intryckt i ögat

Victoria Ottossons öga är rejält skadat efter den otäcka händelsen på Kharma i fredags kväll. Foto: Privat

Attackerades på krogen – fick flaska intryckt i ögat

Victoria Ottosson, 25, upplevde en mycket otäck händelse i fredags kväll. På dansgolvet på Kharma kom en okänd person fram bakifrån och tryckte in en glasflaska i hennes öga.
– Jag har inte en aning om vem som gjorde det. Det var någon som tog tag i mig bakifrån och höll fast mig, säger hon till LN/VT.

Annons:

Ögat är svullet och synen är sämre efter attacken. Hur allvarligt skadat ögat är återstår att se.

– Jag har träffat en ögonläkare som kunde se en liten skada på ögat. Innan de kan säga om min syn kommer tillbaka eller om skadan är bestående måste den kraftiga blodutgjutningen lägga sig. I veckan ska jag undersökas igen, säger Victoria, som är sjukskriven för tillfället.

Händelsen kom från ingenstans.

- Jag hade en toppenkväll och stod på dansgolvet med mina vänner. Utan förvarning tar någon sin arm runt min överkropp och håller fast mig och trycker in en glasflaska i mitt öga. Den som gjorde det sa ingenting.

Efterlyser vittnen

I paniken tog sig Victoria loss – och på Facebook efterlyser hon vittnen till händelsen.

- Jag har inte fått in några tips på vem det skulle kunna vara. Men mycket stöd. Alla tycker att det är helt sjukt. Jag har också varit i kontakt med Kharma och fått jättefint stöd därifrån.

Ottosson tror att hon blev utvald slumpmässigt.

– Det hade inte varit något bråk eller tjafs innan det här hände. Jag tror helt enkelt att det var någon som bara var ute efter att skada någon. Det var väl någon som ville förstöra kvällen för en tjej.

"Kommer dröja ett bra tag"

Nu kommer det dröja en tid innan hon går ut på krogen igen.

– De som känner mig vet att jag kan vara lite hård, och verkligen stå upp för mig själv och mina vänner. Och på Kharma har det aldrig varit några problem innan. Men nu känner jag att det kommer att dröja ett bra tag innan jag går ut på krogen igen.

Fakta

Här är hela Victorias inlägg om händelsen: 

Nu ber jag alla om hjälp, i fredags kväll/natt på kharma på dansgolvet vid lilla baren, var det någon sjuk människa som tog tag i mig bakifrån och höll fast mig och tryckte in en glasflaska i mitt öga. Jag själv såg inte personen som gjorde detta men om någon har sett eller hört något får ni gärna skriva! Ni kommer bli anonyma, alla tips är välkomna och polis är inkopplad!

Mitt öga har en stor blödning i och det är blödningar runt om. Under ögonlocket ligger det koagulerat blod som ska fås bort, ska göra flera undersökningar men blodet måste bort och trycket i ögat och huvudet måste minska.min syn är mycket sämre på detta ögat just för att något as kände att ” NEJ JAG TRYCKER IN EN FLASKA I EN TJEJS ÖGA IKVÄLL” 
Så Tack din idiot ????

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt