Annons:

Misstänkt mobilstöld kan ligga bakom knivmisshandeln

Två män har anhållits misstänkta för knivmisshandeln i Hultsfred på torsdagskvällen. Offret har lämnat sjukhuset och det som kan ha föranlett misshandeln är en misstänkt mobilstöld.

Annons:

En grov misshandel ägde rum på Willys parkering i Hultsfred tidigt på torsdagskvällen där två män, födda 1995 och 1998, gav sig på en man som är född 1997.

De är bekanta med varandra sedan tidigare och de stötte på varandra utanför Willys på torsdagskvällen.

Målsägande kom dit för att handla och när han klev ur sin bil så kom de två männen fram.  En av dem tog tag i målsägandes händer och höll fast honom medan de andra gav sig på honom med knytnävsslag och kniv.

Ska förhöras i eftermiddag

Målsägande har fått sårskador på övre delen av kroppen, bland annat sårskador på vänster örsnibb, vänster skuldra och i hårbotten. Ett av knytnävsslagen har träffat vänster kind och framkallat smärta.

Polisen har teori om att en misstänkt mobilstöld ska ligga bakom misshandeln.

– Ja, det kan röra sig om det. Målsägande menar att de misstänkta har tagit mobiltelefonen från honom och de har haft en konversation om det under dagen. Det är den anledningen vi kan se i dagsläget, säger Anders Hultman vid polisen i Oskarshamn.

De två männen sitter fortfarande anhållna misstänkta för den grova misshandeln och den skadade mannen, som inte är misstänkt för något brott, har fått lämna sjukhuset efter att han uppsökt sjukhuset på egen hand.

– Vi håller just på att förhöra målsägande och i eftermiddag ska vi höra de misstänkta männen. Sen får vi se vad åklagaren beslutar, säger Anders Hultman. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt