Annons:

UPPGIFTER: Kvinnan mördades för att hon spelade för hög musik

I tisdags natt mördades en ung kvinna i Vetlanda. Enligt Aftonbladets uppgifter dödades kvinnan för att hon spelade för hög musik. Den anhållne 26-åringen har erkänt dådet.

Annons:

Tidigt på måndagsmorgonen larmades Polisen till en bostad i Vetlanda. Där hade en kvinna mördats och en allvarligt skadats. Kort därefter grep Polisen en 26-årig man. Han är nu anhållen och har erkänt mord och mordförsök.

Enligt källor till Aftonbladet var mannen och offret grannar. Motivet tros vara att kvinna spelade för hög musik. Mannen ska ha klättrat in genom fönstret och dödat kvinnan med ett stort antal knivhugg.
– Hennes granne har varit väldigt jobbig. Han har tagit något hårt tillhygge och slagit i taket när han hört ljud från ovanvåningen. Det räcker att man skrattar för att han ska reagera, berättar en vän till offret för Aftonbladet.

Vill inte kommentera

Den anhållne mannens advokat bekräftat att han erkänt för Aftonbladet:

– Han har medgett att han har bragt den ena kvinnan  om livet och att han har skadat den andra kvinnan. Han har också redogjort för omständigheterna kring detta samt lämnat en förklaring till sitt agerande.

Varken advokaten eller Polisen vill kommentera uppgifterna om motivet till händelsen.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt