Annons:

POLISEN OM NATTENS HÄNDELSER: ”RIKTIGT ÄCKLIGT"

Två tjejer har anmält att de blivit sexuellt ofredade på dansgolvet på nattklubben Prime i Vimmerby den gångna natten.
– Fler kan ha blivit utsatta, säger Fredrik Bratt på Polisens ledningscentral.

Annons:

I morse berättade Dagens Vimmerby om de två händelserna, som utspelade sig på dansgolvet på Club Prime den gångna natten.

Vid 01.30-tiden kallades en polispatrull till nattklubben. Detta efter att ordningsvakter gripit en man i 18-årsåldern för att sexuellt ha tagit på en kvinna i samma ålder när hon befann sig på dansgolvet. Mannen greps på platsen och togs med för tillnyktring. 

Ett större gäng

Senare under natten framkom det att ytterligare en kvinna hade utsatts för ett sexuellt ofredande på dansgolvet. En grupp killar ska ha stått bakom henne och någon ska ha tagit på henne under kjolen.

– Sexuella ofredanden är rätt grymt för dem som utsätts för det. Det är ett riktigt äckligt beteende. Tydligen har det varit ett större gäng som stått nära och bettet sig riktigt illa, säger Fredrik Bratt på Polisens ledningscentral.

I nuläget har Polisen mottagit två anmälningar om sexuellt ofredande.

– Det är vad som kommit till vår kännedom, men fler kan ha blivit utsatta. Genom att berätta om det på det här viset kanske det kan bli fler som anmäler och dessutom gör det folk mer observanta, säger Fredrik Bratt.

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt