Annons:

LÄNET: Pojke överfölls på väg till skolan i dag

Vid 8-tiden i morse ska en pojke i 12-13-årsåldern ha blivit överfallen i centrala Nybro när han var på väg till skolan. Det skriver Polisen på sin hemsida.

Annons:

Händelsen inträffade i närheten av ishallen i Nybro. Pojken har berättat att han befann sig vid Grönvägen när han blev attackerad av en man, som enligt pojken har tagit tag i honom och misshandlat honom. Polisen skriver att tumult ska ha uppstått och att pojken lyckats slita sig ifrån mannen.

”Pojken flyr springande från platsen på en cykelväg som går parallellt med Grönvägen i riktning mot ishallen. Den misstänkte mannen springer efter pojken som lyckas komma undan och springer till skolan varifrån polis larmas. Pojken har i förhör berättat att det fanns folk ute i rörelse vid den aktuella händelsen, bland annat en kvinna som borde sett pojken och den misstänkte mannen vid Grönvägen innan händelsen”, skriver Polisen på sin hemsida.

Pojken ådrog sig lindriga skador i samband med överfallet. Händelsen rubriceras som misshandel.

Polisen skriver att pojken vid händelsen var iklädd en röd dunjacka och den misstänkte mannen var mörkt klädd. Man ber också folk som sett något kontakta Polisen via telefon 114 14.

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt