Annons:

TRE PERSONER ANHÅLLNA EFTER BRÅKET I VIMMERBY

Tre personer har anhållits efter bråket i Vimmerby. Foto: Simon Henriksson

TRE PERSONER ANHÅLLNA EFTER BRÅKET I VIMMERBY

Tre personer har nu anhållits efter bråket i Vimmerby i går eftermiddag. Totalt är fem personer misstänkta för inblandning i händelsen. Polisen har även tagit två knivar i beslag i närheten av brottsplatsen.

Annons:

Strax efter 15.00 i går larmades Polisen till ett slagsmål på Falkängsgatan i Vimmerby. Fem personer, fördelat i två olika läger, rök ihop. En person fördes till sjukhus med lindriga skador.

Uppgifterna om händelsen går isär och det har upprättats en anmälan och en motanmälan. Brottsrubriceringarna är grov misshandel och tre personer sitter anhållna. Polisen har även tagit två knivar i beslag som hittades vid brottsplatsen.

"Kan inte svara"

De äldsta av de misstänkta männen är i 55-årsåldern och åldern varierar kraftigt mellan dem. Vad bråket handlade om vet inte Polisen i nuläget. Uppgifter till DV gör gällande att det handlar om en konflikt om narkotika.

– Det kan jag inte svara på utifrån det jag ser här, men jag ser inte utredningen. Med all säkerhet har de något otalt med varandra, säger Gunnar Ege vid Polisen.

Beslut om häktning ska fattas inom tre dagar.

– Vi får se var åklagaren tycker, hon har några dagar på sig.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt