Annons:

Ställde in senast – nu kommer stjärnan till Kharma

Malcom B kommer till Kharma i Vimmerby på Valborgsmässoafton. Foto: Pressbild

Ställde in senast – nu kommer stjärnan till Kharma

Kharma satsar stort i Valborgshelgen. Den 29 april blir det dubbla livespelningar – och Malcolm B, som fick förhinder senast, dyker upp för att bjuda publiken på en show.
"Äntligen", skriver Kharma på sin Facebook-sida om att Malcolm B kommer.

Annons:

Kharma kommer att ha öppet två barer och två dansgolv under kvällen den 29 april. Uppträder gör Malcolm B, som fick förhinder senast han skulle spela på Kharma och tvingades kasta in handduken, samt Ambivalensen. 

Så här beskriver Kharma de båda liveakterna på sin Facebook-sida:

"Malcolm B tog Sverige med storm i TV4:s X-factor år 2012 där han var klar favorit! Han har låtar som Bredängstil som blev den mest nedladdade låten i Sverige och gick sedan som platina. Han släppte sitt debutalbum ”Tid och rum” redan 2013 och den innehåller bland annat singlar som ”Den där shonnen” och ”Vad du vill” med Kim Cesarion.

Ambivalansen släppte sin första singel “Din is i mina ådror " 2015. 2016 blev ett fartfyllt år för trion med släpp som “Kunde Va Vi” och “Jag dog” tillsammans med Promoe och Imchibeat och “För någon annan”. Ambivalensen har beskrivits ha "ett unikt sound, en perfekt blandning mellan sång, rap och elektroniska beats".

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt