Annons:

Hatházi: ”Rekryteringen en utmaning”

Rekryteringen av en ny fastighetschef efter Rolf Johansson kan bli en utmaning.

Hatházi: ”Rekryteringen en utmaning”

Fastighetschefen Rolf Johansson lämnar Vimmerby kommun om en knapp månad. Samhällsbyggnadschefen Miklós Haházi beklagar beslutet.
– Rolf är en mycket omtyckt och uppskattad person såväl i sin roll som fastighetschef som arbetskamrat och kollega, säger han.

Annons:

Efter tre och ett halvt år som fastighetschef i kommunen byter Rolf Johansson jobb. 12 maj blir hans sista arbetsdag i Vimmerby kommun. Därefter tillträder han en tjänst som projektledare i Västerviks kommuns fastighetsbolag.

– Jag är övertygad om att det är fler än jag som kommer att sakna honom för den kompetensen han besitter och för den fantastiska människa han är. Jag vill önska Rolf all lycka i det valet han har gjort, säger Miklós Hatházi.

Kommunens rekryteringsprocess har gått igång. 

– Vi har påbörjat rekryteringsprocessen. Jag får ett mycket bra och professionellt stöd i den processen av kommunens HR-avdelning. Det är en attraktiv, spännande och krävande tjänst med stora utmaningar. Själva rekryteringen är en utmaning i sig men jag har all förhoppning att rekryteringen kommer att gå bra och att vi hittar den rätta personen som vill och kan ta på sig ansvaret att ta över efter Rolf.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt