Annons:

Gått ned över 100 kilo tillsammans – firade på Boston

Helene Fridell, Camilla Fagerström, Emma Pettersson, Eva Melin, Sofie Hjelm är några av de elva personer som tillsammans gått ned över 100 kilo. Foto: Träningshuset

Gått ned över 100 kilo tillsammans – firade på Boston

Senaste gruppen i konceptet Weight Trainer har tillsammans gått ned 101,2 kilo – på bara tolv veckor. I tisdags firades prestationerna med champagne på Boston.

Annons:

Wight Trainer är ett personligt anpassat viktminskingsprogram och finns på flera platser i landet. I Vimmerby har Träningshuset erbjudit tjänsten under fler år. Den senaste gruppen som klarat de tolv veckorna med stor framgång har letts av Lina Holmquist.

Resultatet är minst sagt imponerande. Elva kvinnor har tillsammans gått ned 101,2 kilo.

– Den som gick ned mest gick ned 20 kilo. Alla har varit superduktiga och det har varit jättekul att jobba med dem, säger Holmquist.

"Håller i längden"

Träningshuset arrangerar cirka fyra grupper om året och intresset är stort. Till den senaste gruppen som kördes igång kom det in 50 intresseanmälningar.

– Vi kör tillsammans i tolv veckor. Vi tränar styrketräning och kondition och kör två pass i veckan. Dessutom är det åtta föreläsningar där vi pratar om träning, kost och mental träning. Att gå ned i vikt handlar mycket om att förändra sin livsstil. Det viktiga är att hitta en ny livsstil som håller i längden.

I tisdags firade gruppen sin insats med en VIP-kväll på Boston Clothing. Där blev det champagne, snittar och klädprovning.  

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt