Annons:

JUST NU: Telias kunder får tillbaka Viaplay-kanaler

Från och med i morgon, tisdag, får Telias omkring en miljon kunder tillbaka tillgången till Viaplays innehåll. Foto: MostPhotos

JUST NU: Telias kunder får tillbaka Viaplay-kanaler

Telia och Viaplay har kommit överens om ett nytt avtal efter höstens bråk. Det gör att en miljon svenska hushåll återigen kan se bland annat TV3, TV6 och Premier League. 

Annons:

Det var i oktober som Viaplay och Telia inte lyckades komma överens om ett nytt avtal innan det gamla löpte ut. Det ledde till att en miljon Telia-kunder förlorade tillgången till Viaplays innehåll. 

Nu, efter två och en halv månad, kommer beskedet att parterna är överens om ett nytt avtal. Det nya avtalet inleds i morgon, tisdagen den 13 december. 

"Förväntansfulla inför en nystart"

Parterna är överens och Telia-kunderna ges tillgång till Viaplays utbud av streamingtjänster, kanaler, filmer, serier och ett utökat sportutbud.

”Jag vill rikta ett stort tack till alla våra kunder för tålamodet. Det här var en situation som ingen av oss ville hamna i och vi är fullt medvetna om att det här har påverkat många på olika sätt. Nu är vi oerhört glada över vårt nya samarbete med Viaplay Group. Det här avtalet är viktigt för oss båda och vi är förväntansfulla inför en nystart som möjliggör helt nya paketeringar, exklusiva sändningar och mycket mer till våra kunder”, säger Henrik Lönnevi, chef för konsumentaffären på Telia, i ett pressmeddelande.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt