Annons:

Andreas tomteinsats gav bidrag till sökandet efter Agneta

Andreas Karlsson gick tomte hos flera familjer i Storebro på julafton och allt arvode skänks till sökandet efter försvunna Agneta. Foto: Privat

Andreas tomteinsats gav bidrag till sökandet efter Agneta

Andreas Karlsson agerade tomte hos flera familjer i Storebro på julafton och gjorde det till förmån för sökandet efter Agneta. 

Annons:

Andreas Karlsson har varit tomte hos olika familjer i Storebro i tio år tid och fick tidiga förfrågningar om att vara tomte i år. 

– Suget var inte riktigt där, men jag började tänka på hur jag kan göra det på ett bra sätt. Då fick jag idén att man kan stödja insamlingen och göra något positivt i sökandet efter Agneta. Arvodet går dit. På grund av förkylning fick jag vara kreativ och agera tomte vid fönstren i år, säger Andreas Karlsson.

Det blev inte lika många tomtebesök som tidigare år då flera familjer avbokade på grund av hans förkylning. 1 000 kronor har skänkts till sökandet efter Agneta.

– Ingen kan göra allt, men alla kan med lite enkla medel göra något. Fortsätt skicka en slant för att hjälpa familjen att hitta henne. Numret är 1235064498, säger han.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt