Annons:

Bryggmästarens officiell partner till kappseglingen

Foto: Pressbild

Bryggmästarens officiell partner till kappseglingen

Kappseglingen ÅF Offshore Race är igång. Åbro Bryggeri finns med på ett hörn.
Bryggmästarens deltar nämligen som officiell partner till kappseglingen.

Annons:

Tillsammans med Kungliga Svenska Segelsällskapet, KSSS, kommer man att ge såväl tävlande och bryggseglare bästa möjliga upplevelse i samband med tävlingen, skriver Åbro i ett pressmeddelande.

– ÅF Offshore Race är en tävling i världsklass och tillsammans kommer vi att se till att det också blir världsklass på maten, drycken och underhållningen, säger Niklas Nestlander, Sponsorchef för Åbro Bryggeri.

Samarbetet med KSSS är ett sätt att lyfta fram bryggeriets alkoholfria öl. 

– Vi tycker att alla ska kunna njuta av en god öl. Är man på sjön så väljer man självklart Bryggmästarens Alkoholfria öl, säger Niklas Nestlander. 

"Passar perfekt"

Under evenemangsdagarna på Skeppsholmen den 29 juni till 2 juli blir det aktiviteter och livemusik från artister som bland annat Nik Kershaw och Benjamin Ingrosso. Vid målgången på Sandhamn den 4-5 juli arrangerar Bryggmästarens den klassiska ”After Sail” med DJ och uppbyggda miljöer för alla besökarna. Även de tävlande får en kall öl i handen, men först efter målgången i Sandhamn. 

– När deltagarna kommer i mål är de trötta, glada och törstiga. Då passar det perfekt att få en kall, alkoholfri Bryggmästarens i handen, säger Magnus Woxén, tävlingsledare för ÅF Offshore Race.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt