Annons:

Fritidschefen: ”En miss att vi inte har det på hemsidan”

Linda Heidenberg var mycket besviken efter sitt besök i Hagadals simhall i Hultsfred. Fritidschefen Tommy Carlsson beklagar händelsen.
– Jag kan ta till mig en del av kritiken, säger han.

Annons:

Med sina tre barn skulle Linda Heidenberg bada i Hagadals simhall. Heidenberg ville ta med sig barnvagnen in i simhallen – men stoppades av personalen. Regeln har funnits under flera år, men är inte utskriven på hemsidan.  

– Det är naturligtvis tråkigt med missnöjda kunder. Jag kan ta till mig en del av kritiken och det är en miss att vi inte har med regeln på vår hemsida. Det ska vi rätta till så fort som möjligt. 

Regeln kom till för flera år sedan och syftar till att minska risken för jordbakterier i bassängen. 

– Det här sällskapet fick en tydlig information om att det inte är tillåtet och varför. Kritiken om bemötandet är svårt att säga något om, min personal tycker att man har gett ett positiv bemötande. 

Heidenberg fick tillåtelse att ta med sig sin barnvagn in av en annan medarbetare. 

– Det är olyckligt att det är olika budskap när det gäller personalen. Vi ska trycka på det ännu hårdare och det får inte förekomma.

Heidenberganser att simhallen borde ha gjort ett undantag i och med att reglerna inte var utskrivna på hemsidan. 

– Jag tycker att det är svårt att göra undantag eftersom vi är rädda för den här bakterien. Hon gjorde ett val när hon kom och fick reglerna förklarade för sig. Det finns också möjlighet att köpa hjulskydd i kassan och jag förutsätter att hon fått information om det.

Tommy Carlsson har haft kontakt med Linda Heidenberg och erbjudit pengarna tillbaka. 

– Vi vill inte ha missnöjda kunder och då får hon i alla fall någonting tillbaka. 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt