Annons:

Sara från Vimmerby tar plats på fin lista:

Sara Green är väldigt glad över att vara en av 68 på Dagligvarunytts lista.

Sara från Vimmerby tar plats på fin lista: "Känner mig ärad"

Branschtidningen Dagligvarunytt har listat 68 talanger under 35 år. En av dessa är Sara Green från Vimmerby som är butikschef på Coop Flanaden i Oskarshamn.
– Jag känner mig ärad, säger hon till DV.

Annons:

68 talanger under 35 år tar plats på Dagligvarunytts lista. Sara Green, som för två månader sedan lämnade jobbet i Vimmerby att bli butikschef på Coop Flanaden i Oskarshamn, är ett av namnen.

I beskrivningen av varför hon kommer med på listan står det att hon är en driven och engagerad chef samt att hon varit med om två butiksnedläggningar. Det rör sig om Netto i Hultsfred och Coop i centrala Vimmerby.

– Jag hade ingen aning om att jag skulle ta plats på den här listan, så det är verkligen superroligt, säger Sara Green mitt i påskruschen. 

Vad tror du själv att det är som gör att ditt namn finns med?

– Det beskrivs som att jag är väldigt driven och engagerad och det är roligt att läsa. Sedan har jag gjort resan med att leda min personal genom två nedläggningar. Det är alltid tufft med nedläggningar, men jag har kommit ut med huvudet högt och alltid varit positiv. Jag kör alltid järnet ända in i det sista. 

"Känner mig ärad"

Nu är hon alltså butikschef för Coop-föreningens flaggskepp i Oskarshamn. Där har hon ansvaret över ett 30-tal anställda.

– Jag har börjat landa i jobbet nu och det känns jättebra. Det är en större butik och en större personalgrupp och jag trivs jättebra.

Hur blir det att fira det här?

– Det blir inget speciellt. Jag får väl vara med nära och kära som belöning nu i samband med påskfirandet. 

Sara Green tror att hon kan ha nytta av det här längre fram.

– Det är en jättestor sak att kunna ha på mitt cv. Jag känner mig ärad och jätteglad.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt