Annons:

LÄNET: Småbarnspappa satsade 48 kronor – vann 3,3 miljoner

En småbarnspappa från Kalmar vann 3,3 miljoner i lördags. Foto: Svenska spel

LÄNET: Småbarnspappa satsade 48 kronor – vann 3,3 miljoner

En småbarnspappa från Kalmar fick en helg utöver det vanliga. Hans stryktipsrad för 48 kronor gav hela 3,3 miljoner kronor i vinst.
– Det här förenklar livet drastiskt. Jag kan ge mina barn ett startkapital när de fyller 18 år. Det är väldigt stort för mig. Sen har gift mig ganska nyligen. Vi har pratat om bröllopsresa, nu kan vi boka den, säger han till Svenska spel.

Annons:

Pappan från Kalmar hade en av de blott fyra rader som lyckades få alla rätt på Stryktipset i lördags. Vinsten blev hela 3,3 miljoner kronor. 

Vinnaren kommer från Kalmar, är småbarnspappa och håller på Manchester United. I sista matchen hade mannen tippat på Tottenham som tog en säker seger mot Everton. 

– När matchen var slut satt jag och uppdaterade Svenska Spel-appen varje sekund för att få resultatet bekräftat. När det väl blev bekräftat trodde jag inte på det. Jag tänkte att det måste blivit fel. Det är för många siffror. Det måste vara 33 000 kronor, säger han.

De övriga vinnarna lämnade in sina respektive kuponger i Hörnefors, Stockholm och Värmdö.

– En otroligt svår Stryktipsomgång. Chelseas poängtapp hemma mot Leicester rensade många kuponger. Den svenska tipparkåren visar ännu en gång vilken klass den håller, säger Svenska Spels vinnarkommunikatör Victor Kalda.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt