Annons:

Fick fel information om bilen – vill att priset sänks

En man från Linköping har anmält ett bilföretag i Vimmerby efter ett bilköp. Foto: Pixabay

Fick fel information om bilen – vill att priset sänks

En person anser att han fick fel information om en bil som han köpte i Vimmerby. Nu vill mannen att priset för bilen sänks och har anmält företaget till ARN.

Annons:

Mannen gick in till en bilhandlare i Vimmerby och fick information om en bil han var intresserad av. Mannen köpte sedan bilen för cirka 150 000 kronor.

Kort efter köpet upptäckte han att flera saker var felaktiga. Bland ska säljaren ha uppgett att bilen var producerad 2015. När mannen sedan fick hem bilregistreringen visade sig att den vad gjord 2014. Köparen menar också att han fick felaktig information om bilens belysning och kondition.

”Jag är ingen bilexpert, utan jag är en normal man som gick till ett stort företag för att köpa en bil och jag litade på försäljarens ord men det visade sig att han sa en del saker om bilen som inte var sanna och att han gjorde det för att få mig att köpa bilen och betala den summa han begärde”, skriver mannen. 

Han har varit i kontakt med företag, men inte fått den respons han velat. Nu väljer han istället att anmäla företaget till Allmänna Reklamationsnämnden som ska utreda tvisten. 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt