Annons:

Pär och Daniel utsedda till årets företagare – hyllar sina anställda

Pär Holmstrand och Daniel Karlsson är årets företagare i Vimmerby kommun. Foto: Linus Johansson

Pär och Daniel utsedda till årets företagare – hyllar sina anställda

I maj 2011 tog Pär Holmstrand och Daniel Karlsson över Byggklason AB i Vimmerby. I kväll hyllades de på Vimmerbygalan och blev utsedda till årets företagare 2017.
– Det känns fantastiskt. I den här kommunen finns det hur många fina företag och skickliga företagare som helst, säger Pär Holmstrand.

Annons:

Många företag i kommunen går bra. Byggklason AB är definitivt ett av dem. I kväll fick ägarna Pär Holmstrand och Daniel Karlsson ett fint bevis på det när de fick ta emot utmärkelsen som årets företagare 2017 på Vimmerbygalan.

– Jag tror inte att jag har hunnit känna efter hur det känns, men det är kul så klart, säger Daniel Karlsson.

Hyllar personalen

Byggklason AB har i dag 25 anställda.

– Företaget går bra. Vi har dubblat vår personalstyrka och omsättning sedan 2011. Det har bara snurrat på, vi har inte haft någon dipp, säger Daniel Karlsson.

Daniel Karlsson och Pär Holmstrand är förstås mycket glada över utmärkelsen.

– Det känns fantastiskt. I den här kommunen finns det hur många fina företag och skickliga företagare som helst. Det är hård konkurrens, säger Pär Holmstrand.

Samtidigt passar de båda på att hylla sina anställda.

– Utan vår personal hade vi aldrig klarat av att göra det som vi har gjort. De har en stor del i den här framgången, säger Daniel Karlsson.

Planar inte ut under 2018

Byggklason riktar sig främst mot företag, kommuner och landsting.

– Vi säger inte nej till privata kunder heller, men i huvudsak jobbar vi med kommuner, landsting och företag, säger Pär Holmstrand.

Hur ser ni på framtiden?

– Jag trodde att det skulle plana ut under 2018, men det gör det inte. Sen måste vi vara beredda på att det kommer gå ner någon gång, så är det ju, säger Pär Holmstrand.

– Vi brukar säga att det är bra om vi kan se sex månader framåt med jobb. Nu kan vi titta ett år framåt, säger Daniel Karlsson.

Fakta

Motivering, Årets Företagare 2017:

”Årets Företagare har lyckats med det svåra att överta ett varumärke, utveckla det och få det att bli ännu bättre! Årets Företagare har satt stora avtryck genom sin professionalism och kunskap. De är leverantörer till de allra största företagen i trakten, men har också många nöjda privatpersoner som kunder. Årets Företagare är kända för att hålla vad de lovar, har hög servicegrad och gedigen yrkesskicklighet. De har med god kvalitet genomfört många projekt, numera också i egna fastigheter. Kort sagt – de sprider skönhet över stan”.

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt