Annons:

Fjärde artisten presenterad – och nu släpps biljetterna

Eva Kindstrand Drie och Fredrik Thalin släppte en fjärde artist på fredagen och förkunnade också att biljettförsäljningen nu börjar.

Fjärde artisten presenterad – och nu släpps biljetterna

Förberedelserna inför årets allsång i Storebro är i full gång. På fredagen släpptes Elin Namnieks som den fjärde artisten – och samtidigt börjar biljettförsäljningen på allvar.
– Vi får se Elin som den lokala artisten, säger Storebro IF:s ordförande Eva Kindstrand Drie.

Annons:

Samir & Viktor, Lotta Engberg och Eddie Oliva har redan presenterats som akter till årets allsång. Nu har även det lokala artistnamnet släppts. 

Det handlar om Elin Namnieks, ursprungligen från Locknevi, som är dagsaktuell med en ny låt. 

– Hon har precis släppt en ny skiva och släpper en ny låt i dag. Hon var med för två år sedan och har utvecklats mycket sedan dess. Hon har också varit med i många andra sammanhang här omkring, säger Eva Kindstrand Drie och Fredrik Thalin.

Elin Namnieks räknas som årets lokala artist. Men det är inte säkert att det är färdigpresenterat än. 

– Vi har lite till på gång, men det är inte helt säkert att det blir någon mer. 

Är det en lokal artist till?

– Där vill vi vara lite kryptiska. Ni kommer förstå vad vi menar i sådana fall. Vi vill ha artisterna klara när vi börjar sälja, så det kanske kan komma nästa vecka.

Sätter stopp vid 2 000

Sammansättningen av artister är man hittills väldigt nöjd med.

– Det känns superbra. Vi tror att det här gänget kan bli riktigt bra tillsammans. Allt från vår konferencier, till vår allsångsdrottning, Samir & Viktor och så Elin som är på väg att bli en stor artist. Det känns som ett väldigt bra startfält, med folkkära artister som passar bra tillsammans. Vi vill att alla ska få så mycket speltid som möjligt. Vi förstår att man vill se mycket av de här artisterna, säger Kindstrand Drie.

Nu ska också biljettförsäljningen påbörjas.

– På måndag släpper vi 2 000 biljetter och det är för att vi vill garantera alla bra sittplatser. Vi har redan fått mejl om att man vill köpa biljetter och så tidigt har vi aldrig börjat sälja några biljetter. 

Sätter ni stopp vid 2 000?

– Det gör vi och detär för att alla ska få en bra upplevelse. Det är viktigt att alla hör och ser bra. 

Eva Kindstrand Drie och Fredrik Thalin tror att det stora intresset är en kombination av comebacken och artistnamnen. 

– Vi vill åt mixen och det känner vi verkligen att vi har lyckats med. Samir & Viktor har blivit familjeidoler, även de som fnissade åt dem tidigare gillar dem nu. Lotta Engberg är också bred, det är en allsångsdrottning som ska uppräda. Vi har försökt med henne tidigare, men då har det inte fungerat. 

Vad har ni fått för respons hittills?

– Det är bara positiva tongångar. Många undrar hur vi lyckas få de här namnen till Storebro. Ett sådant här intresse innan biljettsläpp känner vi inte igen heller, så har det aldrig varit tidigare.

"Varit med om det förut"

I förberedelserna ligger arrangörerna bra till.

– Vi har varit med om det här förut, även om det är en del nya saker att tänka. Allsångsgruppen är inte så stor, vi är fem som jobbar med det här, men även om vi har bytt lite folk så finns erfarenheten kvar och vi bollar med dem som varit med länge. 

Fredrik Thalin, årets konferencier, ska snart börja ta kontakt med artisterna.

– Jag vill kolla vilka låtar de ska köra och vilka allsånger som passar. Jag vill att alla ska ha minst varsin. Jag har mycket jobb framför mig och vill göra det så bra som möjligt. Jag håller på mycket i mitt huvud och det här är en tacksam roll. Jag tror att det här kommer bli jättebra. 

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt