Annons:

Hubbard efter studentdagen:

Isack Hubbard har uppskattat de tre åren på Vimmerby gymnasium och kliver ut i arbetslivet efter studenten. Foto: Ossian Mathiasson

Hubbard efter studentdagen: "Just nu är det bara glädje"

De tre åren på el- och energiprogrammet har varit en positiv upplevelse. Nu ska Isack Hubbard kasta sig ut i arbetslivet.
– Det har inte varit några sura miner så det ska bli tråkigt att lämna klasskompisarna, säger han.

Annons:

Studentdagen börjar snart lida mot sitt slut för avgångseleverna på Vimemrby gymnasium som har haft en lång dag med champagnefrukost, mentorstid, kyrkbesök, studentlunch, parad, utspark, kortege och mottagning på hemmaplan. 

En av de lyckliga studenterna som sprang ut från gymnasiet i dag var Isack Hubbard, som har pluggat tre år på el- och energiprogrammet. 

– Vi har haft en väldigt bra klass. Det har inte varit några sura miner så det ska bli tråkigt att lämna klasskompisarna, säger Isack Hubbard. 

Hur känns det annars att ta studenten?

– Jag vet inte, det är blandade känslor. Vad ska man göra nu? Ska man plugga direkt eller jobba? Jag vet inte men just nu är det bara glädje. Jag är så himla glad, säger Hubbard.

Hur framtiden ser ut är oklart i dagsläget. 

– Till en början ska jag bara jobba, sen får vi se om jag fortsätter med att jobba, spara pengar och åka ut på en resa. Att åka till USA ligger långt upp på min lista. Om ett år har jag tänkt att börja plugga igen men vi får se. 

 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt