Annons:

Här är kommunens nya hemsida

I dag lanserades Vimmerby kommuns nya hemsida. Foto: Jakob Karlsson

Här är kommunens nya hemsida

I dag lanserar Vimmerby kommun äntligen sin nya webbplats. Nya sajten ska göra kontakten med kommunen enklare för medborgarna.
– De flesta av våra besökare har ett ärende när de besöker webbplatsen, säger projektledaren Stefan Malmborg i ett pressmeddelande.

Annons:

Arbetet har pågått under en längre tid. Målet med nya sajten är att förbättra servicen för invånare, besökare, företag och organisationer.

– De flesta av våra besökare har ett ärende när de besöker webbplatsen. Någon vill ansöka om förskoleplats och någon annan vill veta vilka stöd som finns för äldre. Då de kommunala verksamheterna är många och skilda i sin natur är det en utmaning att göra en kommunal webbplats enkel att hitta på. Som medborgare har man dessutom ofta olika sätt att benämna samma sak säger Stefan Malmborg, projektledare för arbetet med nya webbplatsen.

"Utvecklingen kommer att fortsätta"

Nya sajten har en annan menystruktur, bättre sökfunktion och är anpassad efter mobiltelefoner och surfplattor.

– Utvecklingen av sidan kommer att fortsätta även efter att den publiceras i dag. I det kortare perspektivet kommer viss information att läggas till och i det längre perspektivet kommer fler funktioner och e-tjänster att presenteras säger Stefan Malmborg.

I samband med lansering kan det förekomma vissa tekniska störningar på webbplatsen.

Vad tycker du om kommunens nya hemsida? Rösta nedan!

Fråga

Vad tycker du om kommunens nya hemsida?

Perfekt
Bra
Okej
Dålig
Usel
Rösta Se resultat

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt