Annons:

Löwengrip hyllar ALV efter besöket:

Isabella Löwengrip hyllar Astrid Lindgrens Värld efter sitt besök. Foto: Martin Petersson/Pressbild

Löwengrip hyllar ALV efter besöket: "Blev så rörd"

Isabella Löwengrip, tidigare känd som Blondinbella, besökte häromdagen Astrid Lindgrens Värld med sina två barn. Nu hyllar hon parken.
"Det var ett riktigt bra besök på Astrid Lindgrens Värld", skriver hon på sin hemsida.

Annons:

Redan 2005, som 14-åring, startade Isabella Löwengrip bloggen Blondinbella.se. Hon var en av Sveriges första stora sociala påverkare – och hennes kändisskap och påverkan på dagens unga är fortfarande stor. 

I måndags besökte Löwengrip, som rankas som en av näringslivets mäktigaste kvinnor, Vimmerby och Astrid Lindgrens Värld. 

På sin hemsida har hon nu skrivit om besöket.

"Sally såg tre shower. Hon ville knappt slita sig ifrån huset och jag hade aldrig sett henne så lycklig. Hon sprang fram till Pippi och tog hennes hand, vinkade hejdå vid pausen och satte sig igen vid staketet och väntade på nästa gång. Hon var fokuserad, lycklig, blyg och framåt – Allt på samma gång. Jag blev så rörd av se henne få träffa sina idol. Pippi betyder mycket för henne", har hon skrivit om sin dotters upplevelse.

"Kommer gärna tillbaka"

Vidare skriver hon att besöket på ALV var "riktigt bra".

"Vi hann inte se allt men sex timmar räckte för oss. Sedan blev det lite mycket med alla människor. Jag kan nog ha tagit de svettigaste selfie:sarna i mitt liv. Men jag kan aldrig säga nej, kan räkna gångerna det har hänt under 12 år i offentligheten på en hand. Vi kommer gärna tillbaka nästa år och upptäcker mer i parken och stannar på Gränsö innan", skriver hon på sin hemsida.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt