Annons:

Vimmerbyföretagare blir ordförande i ny styrelse

Johan Hemmingsson blir ordförande för en ny styrelse.

Vimmerbyföretagare blir ordförande i ny styrelse

Vimmerbyföretagaren Johan Hemmingsson blir ny ordförande för Hushållningssällskapet Juridik AB.

Annons:

Hushållningssällskapet gör nu en ny satsning på juridiktjänster. 

– Eftersom vi är oberoende kan vi ha många samarbetspartner på marknaden. Flera har redan hört av sig. Vi har också fått spontanansökningar från jurister, säger Katarina Wiklund, vd för Hushållningssällskapet Juridik AB i ett pressmeddelande på måndagen.

Tjänsterna kommer att bli tillgängliga över hela landet. Om några dagar ska rekryteringsannonserna vara ute och de första juristerna beräknas vara på plats under hösten. Främst handlar det om kvalificerade jurister som ska anställas och de får också möjlighet att bli delägare i bolaget.

"Stort behov"

Miljörätt, fastighetsrätt, generationsskiften, ekonomisk familjerätt och avtalsfrågor blir de viktigaste områdena. De juridiska tjänsterna kompletterar Hushållningssällskapets övriga rådgivning.

– Det finns ett stort och ökande behov av en grön juristpartner bland landsbygdsföretag, säger Wiklund i pressmeddelandet.

Orterna finns över hela Sverige och bland annat handlar det om Gamleby och Kalmar. 

Vid bolagsstämman på Bjärsjölagårds slott i Skåne i söndags valdes en ny styrelsen. Johan Hemmingsson, fastighetsägare och företagare i Vimmerby, valdes till ordförande.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt