Annons:

Nu är det klart – bondens jakt på kärleken följs av TV4

Den lokala bonden Per Solberg är med i Bonde söker fru. Foto: Privat

Nu är det klart – bondens jakt på kärleken följs av TV4

Nu är det avslöjat. Skogsbonden Per Solbergs jakt på kärleken kommer att visas i tv.
– Det har verkligen varit ett spännande äventyr, säger Per Solberg till Dagens Vimmerby/Dagens Hultsfred.

Annons:

I våras stod det klart att 33-årige Per Solberg från Främsteby var en av de utvalda bönder som skulle medverka i TV4:s tittarsuccé Bonde söker fru. Inför miljontals tv-tittare skulle han bli en av de bönder som man fick se leta efter kärleken.

Nu har TV4 släppt vilka de fyra bönder som får komma till Sundbyholms slott för speeddating och som TV4 sedan följer hemma på gården är. En av dem är just Per Solberg, vilket Vimmerby Tidning var först att berätta om.

– Det har verkligen varit ett spännande äventyr, väldigt roligt att vara med om. Men vi får inte berätta så mycket än, vi får ju inte paja programmet, säger han till Dagens Vimmerby/Dagens Hultsfred.

"Kommer bli jätteroligt"

Hur det går för honom får han förstås inte avslöja – men i den trailer som släppts av TV4 ser han ut att vara ordentligt uppspelt. 

– Haha, ja, en blir ju uppspelt när det är bra folk man har att göra med, säger han.

Kommer du bjuda tv-tittarna på något särskilt roligt?

– Mycket roligt har vi haft och det kommer nog synas. Det har varit en del logfester, men några pinsamma stunder är det nog inte, inte så många i alla fall. 

Hur blir det att se sig själv på tv?

– En skum känsla, det känns märkligt. Jag såg trailern i går, och det känns väldigt annorlunda. Men det är kul att bjuda på sig själv och det hoppas jag att andra tycker också.

Hans svägerska, Emma Nyberg, skickade in ansökan till programmet och tycker att det är fantastiskt att han ges den här möjligheten.

– Jättekul, jag vill ju att han ska träffa någon och att det ska bli bra. Det kommer bli jätteroligt att följa allt på TV, säger hon till Vimmerby Tidning.

Årets säsong av Bonde söker fru har premiär nästa onsdag. Årets säsong är den 13:e i ordningen.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt