Annons:

Länsstyrelsens webbplats nominerad till Guldhanden 2018

Länsstyrelsernas webbplats lansstyrelsen.se har blivit nominerad till Guldhanden 2018 i kategorin ”Bästa offentliga webbplats”.

Annons:

Lansstyrelsen.se är en av fyra finalister och priset kommer att delas ut den 23 oktober under SiteVisiondagarna i Örebro.

Länsstyrelserna lanserade en helt ny webbplats i maj 2018. Till skillnad mot tidigare är nu alla länsstyrelser samlade i en och samma webbplats. 21 myndigheter med en gemensam webblösning.

– Vi har satsat på att få en webbplats där besökaren står i centrum och vi hoppas att våra besökare upplever nya lansstyrelsen.se som både bättre, tydligare och enklare. Den här nomineringen är en bekräftelse att vi är på rätt väg, säger Tracy Lorentzon, produktansvarig för Lansstyrelsen.se.

- Webbplatsen är målgruppsstyrd för att förenkla för de som besöker den. Den följer även klarspråk – och tillgänglighetsregler, säger Christina Karlberg, kommunikationschef vid Länsstyrelsen.

Lansstyrelsen.se är nominerad tillsammans med Försvarshögskolan, Riksrevisionen och Tyresö kommun i kategorin ”Bästa offentliga webbplats”.

  

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt