Annons:

Nyheter på årets Vimmerbygala: ”Viktigt att samlas och fira framgång”

Årets Vimmerbygala kommer äga rum på Stadsmästargården där det blir både prisutdelning och galamiddag. Foto: Linus Johansson

Nyheter på årets Vimmerbygala: ”Viktigt att samlas och fira framgång”

Om en dryg månad väntar årets upplaga av Vimmerbygalan. Jämfört med de senaste åren kommer både prisutdelningen och galamiddagen vara koncentrerad till Stadsmästargården på Astrid Lindgrens Värld.
– Rent logistikmässigt blir det en bättre lösning, säger Företagarnas Marcus Alsér.

Annons:

Förra året skrev Simon Johansson på Smak by Simon historia genom att vinna två priser (årets nyföretagare och Vimmerby Handels pris) på Vimmerbygalan. 

Han blev den första någonsin att få ta emot två priser under samma gala – och fredagen den 22 mars arrangerar Företagarna Vimmerby årets Vimmerbygala.  

"Vinnarna har börjat trilla in"

Precis som vanligt är det sju priser som delas ut: årets företagare, nyföretagare, sociala engagemang, värdskapspris, idrottspris, Vimmerbybo och Vimmerby Handels pris. 

– Det är flera olika jurygrupper som jobbar med att utse vinnare i varje kategori. Vinnarna har börjat trilla in så det ser bra ut, säger Marcus Alsér. 

Den stora nyheten är prisutdelningen flyttas från Majkens lokal på ALV-området till Stadsmästargården där även galamiddagen serveras senare på kvällen.

– Logistikmässigt så blir det en bättre lösning och vi får ett bättre flöde och slipper köer. Nackdelen är att det inte blir någon biosittning men jag tror att det blir bra. Vi kommer ha prisutdelningen först och därefter blir det underhållning och middag. 

"Viktigt att fira frmagång"

Alsér kommer leda årets gala tillsammans med Fredrik Thalin och Per Melkerz, som består av Per Solberg och Melker Djurstedt, håller i liveunderhållningen. 

Vad har Vimmerbygalan för betydelse?

– Det är viktigt att samlas och fira framgång och engagemang, det är vad det handlar om i slutändan. Det är inte bara företag som prisas utan det är en kväll för alla i kommunen. Det är sällan att ett företag blir årets företagare för att de går bäst ekonomiskt utan det handlar oftast om något mer. Att man är en bra ambassadör eller har ett bra socialt engagemang.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt