Annons:

Förälder mycket kritisk efter inställd skjuts: ”Urdåligt”

Det blev ingen skolskjuts för barnen i Locknevi i onsdags. Foto: Pixabay

Förälder mycket kritisk efter inställd skjuts: ”Urdåligt”

På grund av förra veckans vinterväder ställdes skolskjutsen från Locknevi in. Nu riktar en förälder skarp kritik mot kommunens brist på information. Föräldern fick beskedet via Dagens Vimmerby.
”Hade jag inte läst det och genast kastat mig på telefonen hem till min fru med infon hade hon som vanligt lämnat barnen vid vägen”, skriver personen i mejlet till kommunen.

Annons:

Det var i onsdags morse som skolskjutsen till och från Locknevi ställdes in. En förälder riktar nu skarp kritik mot att hen inte fick någon information till kommunen. Personen fick infon via DV.

”Jag öppnade av en slump dagens Vimmerby nu på morgonen på jobbet och läser där en artikel om att skolskjutsen från Locknevi är inställd onsdag morgon 4/12. Vilken TUR! Hade jag inte läst det och genast kastat mig på telefonen hem till min fru med infon hade hon som vanligt lämnat barnen vid vägen. I mörkret. Och där hade de stått. Och väntat och väntat och väntat och gjort vad då när bussen inte kom? De går i första och tredje klass och har ingen telefon att ta till. Vad skulle de ha gjort?” skriver föräldern.

"Skärp er!"

Enligt föräldern drabbades ett tiotal familjer av den inställda skolskjutsen. Föräldern har pekat på samma problem flera gånger och nu tycks hen fått nog:

”URDÅLIGT att inte kunna kosta på sig att höra av sig direkt till det högst tiotal familjer det kan röra sig om. Ett SMS hade räckt fint! Det här är ett problem jag påtalat förr i olika instanser i tre års tid, men INGET händer. Skärp er!”

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt