Annons:

Höll stängt i en vecka – nu har konditoriet öppnat igen

Stigs Konditori i Gullringen har öppnat igen efter att ha haft stängt i en vecka. Foto: Ossian Mathiasson

Höll stängt i en vecka – nu har konditoriet öppnat igen

Under förra veckan höll Stigs Konditori i Gullringen stängt. Nu har Caroline Levin och Beatrice Levin Eriksson öppnat igen. 
– Jag har varit hemma, tagit det lugnt och vilat upp mig, säger Caroline Levin. 

Annons:

I början av förra veckan gick Stigs Konditori ut med information om att de tvingades stänga konditoriet på grund av sjukdom. 

Förhoppningen om att kunna öppna till denna vecka blev verklighet. Från och med i dag (måndag) kan man besöka konditoriet på nytt.

– Ja, det stämmer. Vi har öppnat igen men med lite förändring på öppettiderna. Det känns jätteskönt. Vissa i personalen har varit sjuka och jag har känt mig mest trött så nu har jag vilat upp mig. Vissa dagar var jag sysslolös men man har hunnit göra mycket hemma som man inte hinner annars. Det är skönt att komma igång, säger Levin. 

Hur har covid-19 påverkat er verksamhet i övrigt?

– Det är klart att vi har märkt av det men vi kommer nog märka av det mer nu när vi inte har slutat göra semlor för den här säsongen. Vi har inte haft lika många fikagäster men det är många kunder som har köpt med sig fika hem. Vi kommer ha begränsade öppettider, annars är det som vanligt. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt