Annons:

Barn föll från trampolinen – fick hjärnskakning

I går inträffade en allvarlig fallolycka i Hagadals simhall i Hultsfred. Ett barn skulle gå ned från tremeterstrampolinen – men föll ned i golvet. Barnet fördes till sjukhus.

Annons:

Ett barn hade tänkt att hoppa från tremeterstrampolinen. Väl där uppe ångrade hen sig och det var när hen skulle gå ned för stegen som hen föll till golvet.

Ambulans tillkallades till simhallen och barnet fick föras till sjukhus. Enligt personal på Hagadal drabbades hen av en lättare hjärnskakning.

– Hen är utskriven från sjukhuset och mår väldigt bra efter omständigheterna. Hen fick en lättare hjärnskakning och är allmänt blåslagen, säger Bella Wenell som är ansvarig för simhallen i Hultsfred.

"Jätteotäckt"

Hagadal har utrett händelsen och kommit fram till att man inte kunde ha agerat annorlunda.

– Trappan upp är som en stege och den är inte gjord att gå nedför i. Och ska man göra det måste man gå baklänges. Hen gick framlänges och då är det inte mycket att stå på. En sådan här situation kan uppstå var som helst, men det känns väldigt skönt att det gick så bra som det gjorde och barnet blev bra omhändertagen av vår personal.

Barnet hade tur i oturen.

– Det är jätteotäckt och jätteobehagligt när sånt här händer, men det är skönt att veta att det gick bra. 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt