Annons:

Åtalas för flera fall av misshandel – använde paraply och vattenpistoler

Två tjejer i 15-årsåldern ska ha misshandlat och hotat några andra personer i Västerviks kommun. De ska ha använt bland annat paraplyer och vattenpistoler. Nu har en stämningsansökan lämnats in till Kalmar tingsrätt.

Annons:

En av tjejerna har slagit en annan tjej med knuten näve. Hon har vid ett senare tillfälle slagit en kille med knutna nävar, paraplyer i huvudet samt rivit honom i ansiktet och slagit honom på kroppen med vattenpistoler. Hon har också försökt att slå honom med en glasvas och en träplanka. 

En annan tjej ska ha misshandlat en annan tjej med knutna nävar samt dragit henne i håret. Hon har slagit en kille på kroppen med knutna nävar och också bitit honom i armen. 

En av de två tjejer som är misstänkta för misshandel ska också ha dödshotat en av de som ska ha blivit misshandlad. Över telefon ska hon ha sagt att hon skulle döda eller skada den andra personen. 

En av tjejerna åtalas för två fall av misshandel och den andra för två fall av misshandel samt olaga hot. En av tjejerna åtalas också för snatteri. 

Händelserna inträffade i somras i Västerviks kommun. 

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt