Annons:

Dan Reed återvänder till Vimmerby – ”En ynnest”

Välkände artisten Dan Reed kommer till Vimmerby för andra gången på kort tid. Foto: Pressbild.

Dan Reed återvänder till Vimmerby – ”En ynnest”

Ifjol gjorde Dan Reed ett bejublat framträdande i Vimmerby. Redan om cirka en månad är Reed tillbaka på Näs.
– Det är helt fantastiskt att få hit honom igen, säger arrangören Jörgen Nilsson.

Annons:

Under namnet Ultimate Sound & Concerts har Jörgen Nilsson arrangerat flera högklassiga konserter i Vimmerby under de senaste åren. En av de upplevelser som fastnade lite extra hos publiken var Dan Reeds akustiska framträdande ifjol.

Nu kommer den världskände artisten tillbaka till samma plats.

– I den typen av artist så är han topp-tio av vad jag har sett, men det är svårt att rangordna eftersom alla upplevelser är unika. Det är en ynnest att få se honom live. Han har en scennärvaro och en enorm musikalitet och ett budskap som är väldigt djupt, säger Jörgen Nilsson och fortsätter:

– Sedan har jag aldrig stött på en artist som har bättre mellansnack. Han har varit öppningsakt till Rolling Stones och Bon Jovi och levt med munkar. Han har upplevt tusen saker.

"Massa artister vill komma"

Senast det begav sig var det fullsatt på Näs.

– Vi fick inte in en käft till och det verkar bli likadant den här gången. Man ska inte klaga på att det inte finns något att göra i Vimmerby när man har världsartister på nära håll.

Reed kommer att uppträda akustiskt och spela gitarr och klaviatur.

– Han komponerar all musik på klaviatur så det kommer bli lite speciellt. Sedan har hans band Dan Reed Network släppt en ny skiva sedan förra spelningen så det blir en hel del nya låtar. 

Om det blir fler spelningar i vår är osäkert.

– Jag kan inte svara på det. Det är nya ägare på Näs och vi får se om jag får förtroendet. Jag hoppas det, för jag har massa artister som vill komma hit. 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt