Annons:

Tioårsjubileum för kompisgängets sommarkonsert

Henry Trejos Muñoz, Susanna Antonsson, Hanna Karlsson och Martin Carlsson gör sin tionde spelning vid Krön på söndag.

Tioårsjubileum för kompisgängets sommarkonsert

För tionde året i rad samlas vännerna Hanna Karlsson, Susanna Antonsson, Martin Carlsson och Henry Trejos Muñoz för en konsert vid Kröngården.
– Jag ser verkligen fram emot det, säger sångerskan Hanna Karlsson.

Annons:

För tio år sedan gjorde de tre förstnämnda en första spelning vid Krön. På den vägen har det fortsatt, år efter år. På söndag arrangerar de sin tionde konsert vid Krön.

– Det är kul att samlas och köra igen. Det är tioårsjubileum så det känns spännande och lite extra. Första året ville vi ha en cafékväll, men det kom mycket folk och sedan dess har vi varit i kyrkan varje år, berättar Hanna Karlsson. 

 Vill ha en röd tråd

Hanna Karlsson står för sång, Susanna Antonsson sjunger och spelar fiol, Martin Carlsson spelar gitarr, Henry Trejos Muñoz spelar piano och fiol.

– Vi brukar få till ett program med något för alla smaker. Det ska vara några hits från i dag och olika visor och poplåtar. Vi tar fram ett nytt program varje år, men i år har vi tagit med lite godbitar från tidigare år också. Vi brukar ha med något instrumentalt varje år och det brukar folk gilla. Vi vill ha en röd tråd om livets alla skiftningar i konserten.

 "Vill fortsätta"

Hanna Karlsson gör många konserter i området varje år.

– Det här en av de roligaste sakerna och jag ser alltid fram emot den här konserten. Vi bor på olika platser och det är kul att vi kan samlas.

Hur ser framtiden ut?

– Vi har inte tagit något beslut än. Det kan vara sista chansen att se den här konstellationen, men jag vill jättegärna fortsätta. 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt