Annons:

KNALLEN: ABBA ÅTERFÖRENAS – SPELAR IN NY MUSIK

ABBA återförenas efter 35 år. Foto: Catarina Falkenhav/ABBA The Museum

KNALLEN: ABBA ÅTERFÖRENAS – SPELAR IN NY MUSIK

35 år efter splittringen har Sveriges största band genom tiderna återförenats. Tro det eller ej – men i dag meddelade ABBA att de spelar in ny musik.

Annons:

Bandet består av Agnetha Fältskog, Björn Ulvaeus, Benny Andersson, och Anni-Frid Lyngstad och var aktiva mellan åren 1972 och 1982.

Bandet räknas som Sveriges största genom tiderna och totalt såldes över 400 miljoner skivor. 1974 vann de Eurovision med ”Waterloo”.

Nu, 35 år senare, meddelar Abbas manager att bandet spelar in ny musik. Så här säger bandmedlemmarna i pressmeddelandet: 

”Vi kände alla fyra att efter runt 35 år att det skulle vara kul att samla krafterna igen och gå in i studion. Så vi gjorde det. Och det var som om tiden stått stilla och att vi bara varit på en kortare semester. En extremt njutningsfull upplevelse! Det resulterade i två nya låtar och en av dem, ”I still have faith in you” kommer att framföras av våra digitala avatarer i ett special-tv-program producerat av NBC och BBC, med planerad sändning i december. Vi må ha blivit äldre, men låten är ny. Och det känns bra”.

Någon comeback på scenen är inte aktuell. 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt