Annons:

Vimmerbytjejen släpper sin första låt: ”Jag är stolt”

Mathilda Lindström är aktuell med första singeln NBLY&A (Nothing burns like you and I) som släpps vid midnatt. Foto: Simon Henriksson

Vimmerbytjejen släpper sin första låt: ”Jag är stolt”

Vid midnatt släpper Vimmerbytjejen Mathilda Lindström sin debutsingel NBLY&A (Nothing burns like you and I).
– Det känns jättekul men det är också mycket pirrigt. Jag är stolt och det ska bli intressant att se vad alla andra tycker, säger Mathilda Lindström.

Annons:

Den 18-åriga Vimmerbytjejen Mathilda Lindström, som tar studenten från Kulturama i Stockholm till sommaren och har ägnat sig åt musik sedan hon var liten, är aktuell med sin debutsingel som släpps vid midnatt. 

Med låten NBLY&I (Nothing burns like you and I) beskriver hon hur en ungdoms liv kan vändas upp och ner på bara ett kort telefonsamtal. 

– Det är en låt om ungdomskärlek som närmast kan beskrivas som en blandning av pop samtidigt som man får känslan av att man medverkar i serien Skam när man ser musikvideon. Det är ofiltrerat och visar hur ungdomslivet ser ut med allt vad det innebär, säger Mathilda Lindström. 

"Låten är verkligen jag"

Parallellt med studierna har hon jobbat med låten under ett års tid. I natt, natten mot fredag, släpps låten och om några veckor tar hon studenten. 

– En del har självklart hört låten och jag har fått bra reaktioner men jag har försökt hålla på den och jag är så förväntansfull och taggad på att alla ska få ta del av och höra resultatet av ett så himla roligt samarbete, säger hon och lägger till:

– Jag är supernöjd och låten är verkligen jag. Text och sound är väldigt mycket Mathilda. 

Vad händer efter studenten?

– Jag vet inte faktiskt, jag är lite kluven. Jag ska söka några musikallinjer men jag vet inte vad jag vill. Jag funderar också på att satsa fullt ut på musiken under ett år, fortsätta jobba med min manager, bli bättre på allt och se vad jag kan göra. Det är musiken som jag vill hålla på med.

Klicka här för att lyssna på Mathlda Lindströms debutsingel.

Klicka här för att se musikvideon.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt