Annons:

Hultsfredsfavoriten värmde upp Hulingen

Hultsfredsfavoriten Ebbot Lundberg uppträdde tillsammans med kompbandet The Indigo Children på Hotell Hulingen på fredagskvällen. En spelning som hoppade mellan röjig rock och melankoli.

Annons:

Om någon artist kan förknippas intimt med gamla Hultsfredsfestivalen så är det legenden Ebbot Lundberg som gjort så många festivalgig genom åren med Union Carbide Productions och The Soundtrack of Our Lives. Det blev en kavalkad av gammalt och nytt från dessa nämnda band och nytt material från Ebbot och The Indigo Children.

Den röda tråden genom karriären har varit psykedelisk rock med både punkig egg men även en mer eftertänksam sida som tar sitt sound från gospelmusik. Det blev varmt och trångt vid scenen och eftersom besökarna fortfarande stömmade till vid tiotiden när den ursprungliga starttiden var så sköts konserten fram cirka 20 minuter för att alla skulle kunna ta plats.

Ebbot och kompani drog en stor publik till Hulingen och för de som behövde värmas med mer än musik från en av svenska musikscenens rutinerade rävar så fanns det gott om sällskap och gott från köket och baren.

Stefan Härnström

Annons:

Gästskribent

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt