Annons:

Kulturkrocken undviks när föreställning ställs in på nytt

Det blir ingen föreställning för Riksteatern och Byteatern i Vimmerby den 2 mars på grund av att det krockar med ett annat kulturevenemang. Jacob Käll från Riksteatern utlovar bättre samordning framöver.

Kulturkrocken undviks när föreställning ställs in på nytt

Det blir ingen kulturkrock i Vimmerby lördagen den 2 mars. Föreställningen ”D-moll är ljusgrönt” ställs in då det kolliderar med arrangemang av Länsmusiken och Sevedebygdens musikförening samma dag och samma tid.

Annons:

Just den dagen skulle Länsmusiken och Sevedebygdens musikförening en föreställning med skådespelerskan Stina Ekblad och pianisten Matti Hirvonen på Kulturskolna.

Till samma dag och exakt samma tid föreslog Byteatern och Riksteatern i Vimmerby att en ny chans skulle ges för kommuninvånarna att uppleva ”D-moll är ljusgrönt”, då den ordinarie föreställningen ställdes in för ett tag sedan.

– Bättre koordination än så behövs förstås och vi har därför i samråd beslutat att inte den föreställningen just den dagen. Positivt resultat är att vi alla är överens om att samordna oss bättre framöver, säger Jacob koll, ordförande i Riksteatern Vimmerby, i ett pressmeddelande. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt