Annons:

Länsmusikchefen går i pension – vid 60 års ålder

Peter Högberg (S) är nöjd med uppgörelsen med länsmusikchefen Kjell Lindström. Foto: Simon Henriksson

Länsmusikchefen går i pension – vid 60 års ålder

Länsmusikchefen Kjell Lindström går i pension – vid 60 års ålder. Länsmusikens ordförande Peter Högberg är nöjd med uppgörelsen.
– Vi är nu glada att ha nått fram till detta, säger han i ett pressmeddelande.

Annons:

I sitt avtal med Länsmusiken har Kjell Lindström haft en möjlighet att gå i pension vid 60 års ålder. Det har han nu utnyttjat. Lindström går i pension den 1 januari 2017. 

– Detta arbete har tagit mycket av styrelsens energi och vi är nu glada att ha nått fram till detta. Kjell Lindström har vigt många år till Länsmusiken och gjort ett fantastiskt jobb med att sätta musiken på kartan. Vi hoppas nu Kjell får en härlig tid framöver i sitt liv, säger Peter Högberg (S). 

Kjell Lindström själv kommenterar sin pensionsuppgörelse så här:

  – Det har varit fantastiska år i en verksamhet som jag alltid brunnit för och fortfarande gör. När jag nu väljer att gå i pension i enlighet med mitt anställningsavtal vill jag säga att Länsmusikens verksamhet är en fantastisk tillgång för artister, arrangörer och, framför allt, medborgarna i vårt län som utgör vår publik. Nu vidtar rekryteringen av min efterträdare - som, vad gäller innehåll och organisation, kommer få en avgörande roll för Länsmusikens fortsatta verksamhet. Jag önskar min efterträdare all framgång från det att personen väl finns på plats.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt