Annons:

Kommunen deltar i tårtkalas i Djursdala

Den 27 oktober blir det tårtkalas i samhällsföreningen. Foto: Samhällsföreningen

Kommunen deltar i tårtkalas i Djursdala

En gång per år arrangerar samhällsföreningen i Djursdala ett tårtkalas i bygden för alla permanent- eller fritidsboende. Detta blir en mötesplats där alla kan ta del av vad som redan är på gång för bygdens utveckling men också för att diskutera vad som kan göra Djursdala ännu attraktivare.

Annons:

Årets tårtkalas arrangeras nästa lördag och då deltar både kommunens nye utvecklingschef Thomas Svärd och kommunens blivande kommunalråd Ingela Nilsson Nachtweij. De kommer att berätta om vad som är på gång i kommunen men lika mycket för att lyssna på vilka behov och idéer djursdalaborna har.

– Vi är mycket glada för det. Vi frågade om de kunde delta digitalt men de ville bägge två hellre träffa oss i verkligheten och i det höstvackra Djursdala! säger Jacob Käll, styrelseledamot i samhällsföreningen. 

För övrigt kommer alla bygdens aktiva föreningar att delta och samhällsföreningen kommer att ge senaste nytt om det digitaliseringsprojekt bygden driver tillsammans med Högskolan i Jönköping, om satsningen på nya bostäder och om andra frågor som man vill driva tillsammans med kommunen.

Sist men inte minst blir det alltså även diskussioner och tårtkalas för såväl unga som gamla i bygden.

Annons:

Gästskribent

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt