Annons:

Jonas fick pris av BoKlok – efter bara sju månader

Jonas Karlsson uppmärksammades på BoKloks konferens och utsågs till "Årets Smålänning". Foto: Privat

Jonas fick pris av BoKlok – efter bara sju månader

I mitten av mars klev Jonas Karlsson på uppdraget som produktionsledare hos BoKlok i Gullringen. I går, bara sju månader senare, utsågs han till ”Årets smålänning” vid en konferens.
– Jag är väldigt stolt, säger han.

Annons:

Efter flera år på andra företag tog Gullringsbon Jonas Karlsson steget tillbaka till husfabriken i Gullringen i år. Som ny produktionsledare är han en del i Bo Kloks framgångsrika fabrik.

Karlsson behövde inte lång tid för att imponera på sin arbetsgivare. Bara sju månader efter starten utsågs han till ”Årets smålänning” vid BoKloks konferens i veckan. Priset delades ut av vd Jonas Spangenberg och man delade även ut pris till ”Årets kunskapare” och ”Årets säkerhetsvakt”.

– Jag blev väldigt överraskad av det här och väldigt stolt. Det känns väldigt roligt att ens arbete uppmärksammas samtidigt som det jag gör är så väldigt självklart för mig. Jag gillar att arbeta med de mjuka värdena och med människor.  

"Brinner för bygden"

Motiveringen löd såhär:

”Jonas är alltid positiv och framåt. Han är en bra förebild och ledare som får personalen att växa och bli delaktiga. Jonas har starkt bidragit till en positiv utveckling på kort tid, både i hans grupp och i produktionsledargruppen. Att Jonas brinner för BoKlok och bygden runt Gullringen går inte att ta miste på”.

– På en vanlig industri går att det att trycka på knappar, men på BoKlok arbetar vi med människor och det gör att vi måste hitta mervärden för våra medarbetare. Sedan har vi fantastiska medarbetare som gör det lätt att vara chef.

BoKlok har cirka 200 anställda i Gullringen och har växt enormt under de senaste åren.

– Vi bygger billigt och det är en stor efterfrågan. Det är väldigt roligt att vara en del av det här och att Gullringen som samhälle kan ha ett så fint företag på orten. 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt