Annons:

  • Vimmerbyhus kan vinna fint pris – ”Jättekul”

    Med det här huset i Ystad kan Vimmerbyhus vinna tävlingen Årets Hus. Foto: Vimmerbyhus

  • Vimmerbyhus kan vinna fint pris – ”Jättekul”

Vimmerbyhus kan vinna fint pris – ”Jättekul”

Vimmerbyhus fortsätter att gå som tåget. Nu får företaget nationell uppmärksamhet. Ett av företagets hus är finalist i tävlingen ”Årets hus”.
– Det är jättekul och ger en bra publicitet, säger sälj- och marknadskoordinatorn Thomas Kongstad.

Annons:

En jury har valt ut de åtta finalisterna och Vimmerbyhus är representerat med ett hus som levererats till en kund i Ystad. Nomineringen lyder så här:

”Rymd, ljus, luft! Högt i tak och massor av ljusinsläpp. Den här pampiga villan ligger i Ystad, alldeles nära havet, och har skräddarsytts efter familjen som bor här. Hjärtat i huset är det stora vardagsrummet med kök i öppen planlösning. Det stora ryggåstaket ger ett fantastiskt ljus och en rymd som tar andan ur besökaren. Det helglasade uterummet sätter pricken över i: Här är du alldeles nära naturen, lika mycket inne som ute.”

"En modern känsla och stil"

Thomas Kongstad är förstås glad över nomineringen:

– Det är åtta som blivit utvalda och det ger en bra publicitet. Det är ett jättefint hus som vi blivit nominerade för. Kunden har utgått från ett av våra kataloghus och sedan har de ritat om det för att passa deras dröm. Det är en modern känsla och stil i huset.

Vad tror du om era chanser att vinna?

– Inte en aning. Alla finalister är jättefina hus och vi har lika stor chans som alla andra. Vi får avvakta och se utgången. Förhoppningsvis det här att fler upptäcker Vimmerbyhus och att vi blir en leverantör som fler tittar på. Vi får inte bara en kännedom lokalt, utan även på riksplanet.

Tävlingen arrangeras av magasinet ”Allt om Villor & Hus” och arrangeras för sjunde året i rad. Här kan du rösta på din favorit.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt