Annons:

Här är alla vinnare på företagsgalan i Hultsfred

Johan Kling blev kvällens stora vinnare på företagargalan i Hultsfred. Foto: Ossian Mathiasson

Här är alla vinnare på företagsgalan i Hultsfred

I går firades många på årets företagargala i Hultsfred. Nedan hittar du alla pristagare.

Annons:

Årets UF-företag: Hultsfred vintage.

Motivering: ”Ett gott exempel på ungt entreprenörskap när det är som bäst. Trots inledande motgångar har eleverna envist kämpat på med stort mått av entusiasm och kreativitet. Miljö och funktion har varit ledord under resans gång när de format sin produkt som både förmedlar starka känslor och lokal nostalgi. En vinnare på återvinning och en verkligt glasklar idé.”

Läs mer här.

Årets nyföretagare: Johan Kling. 

Motivering: ”Personen visar på ett gott entreprenörskap och passionerat företagande genom hela kedjan. Allt från innovation och dimensionering till konstruktion och installation. Han har med sitt stora kunnande lockat ett nationellt företag till vår kommun. Med hjälp av integration satsar han på lokal tillväxt med stora utvecklingsmöjligheter.”

Läs mer här. 

Årets SSA-företagare (samarbete skola-arbetsliv): Putte Svensson Sahlin. 

Motivering: ”Genom att generöst bjuda på både tid och engagemang, så har personen skapat positiva kopplingar mellan skola och arbetsliv. I samklang med skolan så har idéerna om en ny lekfull arena därigenom kunnat ta form. Enligt devisen ”går det inte så går det ändå” så uppmuntras elevernas drömmar om framtiden och aktivitet, till både kropp och sinne. En sann lokal musikentreprenör med många äss i sin ”rock”- ärm.”

Läs mer här. 

Årets näringslivsstipendiat: Emil Elofsson. 

Motivering: ”Personen arbetar för att utveckla idéer, människor och verksamheter. Han är en viktig kugge som gagnar såväl vår kommun som samhället i stort. Med hög ambition och massor av vilja har han lyckats engagera flera av Sveriges stora entreprenörer och kändisar till evenemanget ”En bra start på dagen” och till andra event i vår kommun.”

Läs mer här. 

Årets köpman: Leif och Lotta Alexandersson.

Motivering: ”Familjeföretaget som hela tiden utvecklas med nya affärsidéer, nya produktområden, spännande tjänster och nytänkande samarbeten är det nu företaget på allas läppar. De är idag den självklara mötesplatsen för Hultsfreds invånare där man kan handla presenter, hyra bil och släp, tvätta bilen, äta, eller bara ta en fika. Under senaste året är Frendo Hultsfreds enda spelbutik. Ett komplett serviceföretag med andra ord.”

Läs mer här. 

Årets företagare: Johan Kling. 

Läs mer här. 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt