Annons:

Vilken utmärkelse för Byggklason – årets företagare i Kalmar län!

Pär Holmstrand, till vänster, och Daniel Karlsson, till höger, mottog priset som Årets företagare i Kalmar län av landshövdingen Thomas Carlzon. Foto: Företagarna

Vilken utmärkelse för Byggklason – årets företagare i Kalmar län!

Byggklason har haft en enorm utveckling sedan Pär Holmstrand och Daniel Karlsson tog över företaget 2011. I går fick de ytterligare en bekräftelse på sitt fina arbete när de utsågs till Årets företagare i Kalmar län.

Annons:

I april fick ägarna till Byggklason-ägarna priset som Årets företagare i Vimmerby. Då löd motiveringen såhär: 

”Årets Företagare har lyckats med det svåra att överta ett varumärke, utveckla det och få det att bli ännu bättre! Årets Företagare har satt stora avtryck genom sin professionalism och kunskap. De är leverantörer till de allra största företagen i trakten, men har också många nöjda privatpersoner som kunder. Årets Företagare är kända för att hålla vad de lovar, har hög servicegrad och gedigen yrkesskicklighet. De har med god kvalitet genomfört många projekt, numera också i egna fastigheter. Kort sagt – de sprider skönhet över stan”.

Vinnarna i varje kommun gör upp om länstiteln och i går tillkännagavs vinnaren. Det blev en jackpot för Byggklason som alltså utsågs till Årets företagare i länet. Priset delas ut av Företagarna och Karlsson och Holmstrand mottog utmärkelsen av landshövdingen Thomas Carlzon. 

Mer om utmärkelsen kommer på DV senare under dagen. 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt