Annons:

Bolaget har kontor i Vimmerby – prisades på gala

Baks & co, med kontor i Vimmerby, har blivit utsett till årets framtidsbyrå.
– Det här är klappen på axeln som vi alla strävar efter, erkännandet av vår affärsmodell som känns så jätteskönt, säger Bo Axelsson, baks & co.

Annons:

Tranåsföretaget baks & co har funnits i Vimmerby i många år och köpte upp KAN Ekonomi i Vimmerby för en tid sedan. 

För några dagar sedan blev bolaget utsett till Årets Framtidsbyrå av FAR, en branschorganisationen för bland annat revisorer och redovisningskonsulter. 

Rekordmånga gjorde FAR:s framtidstest, vilket ledde fram till fem nominerade. Baks & co blev till slut vinnare med följande motivering:  

”Med en tydlig affärsplan baserad på mod och nytänkande samt en genomtänkt kundstrategi har vinnaren utvecklat affärsmodeller som attraherar såväl medarbetare som kunder. Byrån visar på ett föredömligt sätt, med ett involverande och hållbart ledarskap, att en traditionellt bedriven verksamhet kan genomföra en förändringsresa och samtidigt öka både tillväxt som lönsamhet.”

"En långsiktig plan"

Bolaget grundades 2005 och har sitt säte i Tranås. 

– Det här är en byrå som har kombinerat långsiktiga strategier med den vardagliga kampen i att övertyga kunderna. De har haft en långsiktig plan och börjat köra kund för kund, de har satt spaden i jorden och börjat gräva och uppnått resultat, säger Peter Rexhammar, en av juryns medlemmar.

Priset delades ut vid en ceremoni i Stockholm. 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt