Annons:

Smak-Simon inbjuden till middag med landshövdingen

Simon Johansson får äta middag med landshövdingen på residenset i Kalmar i december. Foto: Ossian Mathiasson

Smak-Simon inbjuden till middag med landshövdingen

Smak by Simon har blivit en succé i Vimmerby. Nu får ägaren Simon Johansson åka på landshövdingens länsmiddag i Kalmar i början av december.

Annons:

Middagen hålls den 6 december på landshövdingens residens i Kalmar och inbjudna är en liten exklusiv skara som har gjort något positivt för Kalmar län och i sin kommun. 

De inbjudna gästerna har föreslagits av länets kommuner för att de på olika sätt har gjort avtryck i sina hemorter. 

Det är andra gången som landshövdingen Thomas Carlzon kan bjuda in till länsmiddag på residenset och Vimmerbys kommuns representant är Simon Johansson, som har tagit Vimmerbys restaurangliv med storm med sitt företag Smak by Simon. 

– Jag vet inte riktigt vad som hände. Jag blev jäkligt paff när jag fick brevet och öppnade det. Det låter säkert fel men jag har inte haft sådana tankar i mitt huvud att vi ska få möjlighet att komma på sådana grejer och få utmärkelser på så pass kort tid. Vi har kört i ett och ett halvt år och det är givetvis kul att folk ser vad vi gör. Det är klart att man blir stolt över vad vi tillsammans på Smak har lyckats åstadkomma, säger Simon Johansson. 

"Får leta fram finkläderna"

Han vill inte ensamt ta åt sig äran utan han vill dela glädjen och framgången med all personal som har varit med på resan. 

– Det här är något som vi på Smak får och det är självklart att det är en från företaget som ska hänga med på middagen. Det känns jäkligt kul och häftigt men samtidigt lite overkligt. Nu får man leta fram finkläderna igen, säger Johansson. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt