Annons:

Tempobutiken i Vimmerby prisad på gala

Butiksinnehavarna Jennie och Roger Jonsson prisades på en tillställning för Tempobutiker. Foto: Privat

Tempobutiken i Vimmerby prisad på gala

Tempos butik i Vimmerby blev årets butik 2012. Nu har de återigen belönats på en gala för samtliga Tempobutiker. Fredagskampanjerna gav dem segern. – Jag blev inte förvånad, säger butiksinnehavaren Roger Johnsson.

Annons:

För fyra år sedan blev Tempo i Vimmerby årets Tempobutik i hela landet. 

På en stor Tempogala i tisdags blev Vimmerbybutiken återigen uppmärksammad. 

Tempo var den butik av de cirka 150 i Sverige som utmärkt sig allra mest positivt under året. 

– Jag blev faktiskt inte förvånad, jag tycker att vi gjorde en bra kampanj. Vi var jäkligt nöjda med hur vi uppmärksammade Lars (Andersson) när han slutade och gick i pension. Motiveringen vi fick var att vi utifrån Tempos kärnvärden hedrat en medarbetare och också skapat en personlig kontakt med kunderna. Initiativet gav en god reklam och ökade försäljningen, säger butiksinnehavaren Roger Jonsson. 

Tre butiker i final

Initiativet som Tempo prisades för är något som kallats för "Galna fredagen". 

– Det var ett skäl till att man valde oss. Vi var tre butiker i finalen, men vi vann. Det är ett roligt sätt att vinna och lyftas fram på. Lojaliteten som Lars har visat oss gjorde att det var jätteviktigt att visa sin uppskattning. Galen fredag har vi inte tjänat pengar, utan där har det viktiga varit att visa upp butiken. 

Kan det här betyda något?

– Ja, det är därför jag lägger upp det och det har gett oss en jättebra feedback. Vi tycker om att göra något annorlunda och sticka ut. Allt sånt här är viktigt och vi vill uppmärksamma våra kunder och vår personal som deltar i det. 

Kommer ni göra fler liknande saker i framtiden?

– Absolut, nästa stora grej kan nog bli i julveckan. Då har vi tankar på att ha händelser både i och utanför butiken. Kanske en tomte som delar ut paket till barnen, en trubadur och så bra prissättning på julvaror. 

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt